Märkning av alla inventarier

För att få ett bra skydd av arbetsplatsens inventarier krävs ett effektivt märksystem. Det kan bestå av stöldmärkning, inventariemärkning eller brännstämplar. På många arbetsplatser har man insett nyttan med ett effektivt stöldskydd både av lokalerna och alla inventarier. Datorer, mobiler, m.m. som lämnar kontoret är extra utsatta och kräver därmed stöldmärkningsprodukter och ID-etiketter för säker identifiering.

Spårbart och stöldskyddat

Som vi alla förstår så är datorer, mobiler och teknik viktiga att skydda. Om oturen är framme kan det medföra stora problem och höga kostnader, för att inte prata om känslig information som kan hamna i fel händer.

Det måste inte vara jobbigt att märka inventarier

Nej inte är det jobbig, varje märkning tar mellan 1-3 minuter att utföra. Ett företag som tagit fram märksystem i hög kvalitet som är lätta att applicera är Nordisk Stöldmärkning. Märketiketterna har ett högkvalitativt klister på baksidan som fäster på de flesta material som plast, metall och trä. Vid beställning, tänk på att välja etiketter i bra kvalitet som ej lossnar efter några år. Jag har alltför ofta besökt företag och upptäckt att en del etiketter lossnat och nu ligger på golvet. I och med det är hela syftet med märkningen förlorat!

Syftet med stöldmärkning och inventariemärkning

Ett bra skydd kräver märkning som antingen förhindrar stölder eller håller ordning på alla inventarier, eller har båda egenskaperna. Och du, skjut inte på beslutet att köpa märketiketter till alla inventarier, vi vet aldrig när oturen är framme.