Bra skydd av verktyg och maskiner

Problem med stölder av verktyg och maskiner? Ett bra skydd av verktyg är stöldmärkning med brännstämplar. Tänk så här – märkta föremål blir inte lika intressanta att stjäla och dessutom kan upphittade verktyg återlämnas till sin ägare. Det har visat sig att verktyg som har en märkning som ej går att utplåna utan kraftig åverkan har en stor skyddande inverkan mot stölder. Ett företag som har jobbat länge med dessa problem hittar du här – brannstampel.se

För ett bra skydd av företagets verktyg och maskiner

Tänk på att märka nyinköpta verktyg på en gång, vänta inte, man vet aldrig när tjuven kan vara framme. Det har visat sig att framförallt nyinköpta verktyg och maskiner är stöldbegärliga, vilket troligtvis beror på att de representerar ett större värde och dessutom är lättsålda.

Ett stort antal företag som till exempel – byggföretag, installationsfirmor, VVS företag, elektriker, plåtslagare, m.m. är beroende av sina verktyg i verksamheten. Här kan stölder skapa stora problem! Så min rekommendation är stöldmärk att handverktyg och maskiner med en brännstämpel.